Riskfritt spel

riskfritt spelDe flesta spelbolag på nätet erbjuder olika former av bonusar som alla nya spelare får ta del av. Bonusarna kan innefatta allt från extra pengar vid insättning till helt gratis pengar och fria spel som man kan använda för att testa olika spel på spelbolaget.

Det finns en annan typ av bonus som kallas för riskfritt spel och som används vid spel på odds och betting. Detta är den populäraste bonusen när det kommer till odds och den är guld värd för dig som vill testa ett spel utan att behöva ta några risker.

Så fungerar riskfritt spel

Ett riskfritt spel innebär att du kan satsa på t.ex en fotbollsmatch där du är garanterad att inte förlora några pengar, oavsett utgång. Om du satsar en 1:a på en match och det blir en 2:a eller ett X, så får du tillbaks de pengar som du satsat. Om du däremot satsat rätt och vinner så får du givetvis behålla vinsten. Det är alltså helt vattentätt och 100% säkert att du inte förlorar några pengar. Riskfritt spel kan endast utnyttjas vid ett tillfälle.

Varför får man riskfritt spel?

Som vi nämnt ovan så är riskfritt spel en form av spelbolagbonus som man får av spelbolaget. Anledningen är att spelbolaget vill att du ska lockas till att testa deras spel och med ett riskfritt spel så har du inget att förlora. Om du däremot fortsätter att spela på spelbolaget så tar du samma risker som alla andra. Det finns inget som säger att du måste spela mer än det riskfria spelet, så du kan känna dig helt lugn och trygg med att testa.

Villkor för riskfritt spel

Det kan förekomma vissa villkor för att få utnyttja riskfria spel. Det kan bl.a finnas ett tak för återbetalning av insatsen, vilket innebär att du max kan få tillbaks en viss summa, oavsett hur mycket du har satsat. Taket brukar dock ligga på några tusen kronor men det är bra att känna till i fall man vill satsa en större summa.

Det kan även förekomma ett omsättningskrav på vissa bonusar och riskfria spel. Omsättningskravet innebär att du måste satsa en vissa summa pengar innan du kan ta ut någon vinst, efter att du vunnit på ditt riskfria spel.