Regler och Vilkor

Våra Villkor

Spelbolagbonus.eu är en webbplats som vill ge dig som besökare de bästa guiderna, tipsen och informationen för att spela online på olika typer av spel. Vi strävar efter att jobba med de bästa aktörerna på marknaden. Vi får vår inkomst genom att våra partners betalar oss varje gång du klickar på en länk samt genom reklam på vår webbplats. Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom dessa villkor då du måste godkänna dem för att använda vår webbplats. Vi har även en sekretess- och cookiepolicy som informerar dessutom om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Det du finner på vår webbplats

Vi strävar efter att alltid erbjuda ett innehåll som är lagligt och följer alla normer. Du får som besökare ej använda vår webbplats för olagliga aktiviteter. Du måste vara över 18 år för att använda den på grund av dess innehåll. Vår webbplats finns för att informera dig och vi försöker alltid hålla vår webbplats uppdaterad. Vi tar dock inget ansvar för innehållet på en webbplats från tredje part. De kan när som avbryta eventuella bonusar eller erbjudanden och ändra på informationen som finns på deras webbplatser

Vår ansvarsskyldighet

Det finns inget ansvar från vår sida för någon skada som uppstår på dig som person eller din utrustning på grund av användning av vår webbplats. Du som användare är skyldig att vidta rimliga åtgärder för att skydda dig. Vi tar dessutom inget som helst ansvar för någon typ av förlust. Detta inkluderar men är ej begränsat till förlust av intäkter, försäljning, goodwill, skador på utrustning samt psykisk hälsa.

Skydd av våra rättigheter

Upphovsrättslagen skyddar allt innehåll som tillhör vår webbplats och produceras av oss. Du får ej under några som helst omständigheter använda vår webbplats eller dess innehåll utan skriftligt tillstånd. Vi kan när som helst neka dig tillträde till vår webbplats med omedelbar verkan. För borttagning av material eller innehåll som ej anses vara olagligt krävs en skriftlig förfrågan och vi förbehåller oss rätten att godkänna förfrågan eller ej.

Virus

Vi strävar efter att skydda dig som användare men inget skydd är dock fullgott. Vi är ej ansvariga för de virus eller skadliga program som kommer från webbplatser från tredje part. Du är skyldig att vidta åtgärder för att skydda din data och utrustning och vi tar inget ansvar för förlust eller skada som uppkommer. Detta gäller alla typer av utrustning.

Externa länkar

Vi förbehåller oss rätten att informationen på vår webbplats kan vara utgången eller felaktig. Vi ansvarar inte för den information som kommer från tredje part då vi ej ansvarar för deras innehåll. Läs noggrant igenom tredje parts villkor.

Då våra villkor uppdateras regelbundet för att följa eventuella lagändringar rekommenderar vi att du återkommer till denna webbplats för att hålla dig ajour.