Övriga spel

På ett spelbolag kan man spela mängder med olika spel för pengar, utöver casino, poker, odds och bingo. De största spelbolagen erbjuder även spel som Keno, skraplotter, kapplöpningsspel och mycket mer. Nedan kan du läsa kort om dessa spelformer.

Keno

De flesta känner till Keno  från TV där dragningen görs. Keno är som en form av lotto där man väljer ett antal nummer på en bricka, därefter dras det nummer och om man har tillräckligt många nummer av de som dras så vinner man pengar. Keno har visats vara ett mycket vinstrikt spel som många spelar.

Skraplotter

Skraplotter på nätet fungerar precis som vanliga skraplotter som Tian, Triss m.fl. Man får en lott som man skrapar digitalt och om man har rätt kombination av figurer och / eller belopp så vinner man pengar. Skraplotter tilltalar ofta de äldre generationerna men på senare tid har även yngre personer fattat tycke för spelformen på nätet.

Kapplöpning

De flesta spelbolag erbjuder någon form av kapplöpningsspel där digitala hästar eller hundar springer runt en bana. Man får välja vilken häst eller hund som man tror vinner och om man har rätt så vinner man då en summa pengar. Detta är alltså en simplare form av odds-spel som kan vara riktigt kul för de som gillar lite enklare spel.

Utöver dessa spel så finns det en uppsjö med unika spel som egentligen inte faller under någon speciell kategori. Det enklaste är att besöka ett spelbolag, registrera sig och sedan bläddra bland alla kategorier av spel. De flesta spel går att prova på låtsas så att man kan testa spelet utan att satsa pengar och om man sedan tycker att det är roligt och vill prova lyckan så gör man bara en satsning och håller tummarna.